BEZOEKER

BEZOEKER

Entree

Bij Pulling Gastel hanteren wij een entreeprijs van €15,-. Ook worden entreebewijzen verkocht tot en met de dag voor het evenement bij Gastelse Roos (Kerkstraat 31, Oud Gastel) en het Veerhuis (Veerkensweg 22, Oud Gastel). Letop de voorverkoop is nog niet begonnen.

Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang tot PullingGastel. Ook het jeugdvermaak is volledig gratis toegankelijk. Voor meer informatie klik hier.

Met het entreebewijs heeft u van 14.00 uur tot 01.00 uur toegang tot zowel het bezoekersterrein van de Pulling als de feesttent.

Toiletten

De toiletten zijn gratis toegankelijk.

Pinnen

Op het terrein kunt u pinnen bij zowel de entree als bij de verkooppunten van de consumptiemunten.

Garderobe

In de tent zijn kluisjes te vinden. Deze zijn te huur voor €5,- met daarbij een borg van €5,- die u  terug krijgt bij het inleveren van de sleutel. Afhankelijke van de grote van de jas en/of tas kunnen er meerdere jassen in de kluisjes.

EHBO

Op het terrein is een EHBO-post aanwezig. Dit zijn gecertificeerde EHBO-ers van de EHBO vereniging Oud Gastel

Beeldmerk_Pinnen_ja_graag_2_regels_370x255mm_0

Kids Corner

Jeugdvermaak

 

Ook aan onze jeugdige bezoekers is gedacht, de afgelopen jaren heeft u het jeugdvermaak al flink mogen zien groeien. Dit jaar breiden we dat nog een stapje verder uit met diversen luchtkussens en spellen voor zowel de hele kleintjes als de tieners. Uiteraard is hier  toezicht en kunnen papa en mama onbezorgd genieten van de Pulling.

Pulling Party

Inmiddels in de weide omtrek een begrip, de Pullingparty van Pulling Gastel. Al heel wat band’s, artiesten en DJ’s hebben er hun kwaliteiten laten horen en zien. Van bekend tot onbekend, stuk voor stuk echte sfeermakers. Ook deze editie zal er weer een hoge mega festivaltent boven het festivalterrein uitsteken, dit alles om het spektakel en show gehalte nog meer tot zijn recht te laten komen. Ook voor editie 2018 staat er weer een mooi avondprogramma klaar. Dat programma is nog een grote verrassing en word later via onze Facebook pagina bekend gemaakt.

 

Food & Drinks

Drinken

Bij PullingGastel is een breed assortiment aan eten & drinken te verkrijgen. Qua bier tapt PullingGastel Heineken, het wereldberoemde heerlijke verfrissende bier. Naast Heineken is ook Radler en Rose bier te verkrijgen. Verder kan natuurlijk wijn niet ontbreken en is er een breed assortiment aan frissen en sappen te vinden. Voor kinderen hebben we Fristi en Chocomel koud staan. De drankverkooppunten zijn verspreid over het gehele  terrein, aan 2 kanten van de pullingbanen en aan 2 kanten in de tent. Uiteraard is het nuttigen van alcohol onder de 18 ten strengste verboden en word absoluut niet getolereerd.  De verkooppunten van drank sluiten om 0.45uur.

Eten

Eten kan zeker niet ontbreken, ook daarvan is een breed assortiment te verkrijgen op het terrein. Frites, snacks, loempia’s, broodjes hamburger, belegde broodjes, smooties, en nog veel meer. Zowel gezond als ongezond, voor iedereen is er iets te verkrijgen. De verkooppunten van eten zijn op 2 locaties op het terrein. Aan de zijde van de ingang vind u het volledige brede assortiment, aan de andere zijde een eenvoudiger assortiment.

Consumptiemunten

Op het gehele festivalterrein is absoluut alleen met consumptiemunten te betalen voor zowel eten als drinken. Deze munten zijn te koop op diversen locaties op het terrein. Deze locaties zijn duidelijk aangegeven door middel van borden. De gekochte munten zijn niet inwisselbaar tegen contanten.