BEZOEKER

BEZOEKER

Entree

Letop de onderstaande informatie legt voor de vorige editie van 2019. Bij Pulling Gastel is de entreeprijs €15,-. Ook worden entreebewijzen in de voorverkoop verkocht tot en met de dag voor het evenement bij Jumbo Broos (Dorpsstraat 5, Oud Gastel). Letop de voorverkoop start op donderdag 4 april 2019. De voorverkoop eindigt op 3 mei 2019. De entree bewijzen kunnen alleen contant afgerekend worden bij de voorverkoop adressen. Graag willen we als organisatie u op het huis reglement wijzen, deze vindt u hier.

Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang tot Pulling Gastel. Ook het jeugdvermaak is volledig gratis toegankelijk. Voor meer informatie over jeugdvermaak klik hier.

Openingstijden

Pulling Gastel is open vanaf 13:30 uur tot 01:00 uur. Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur. Aanvang van de Pulling Party is 21:30 uur.

Toiletten

De toiletten zijn gratis toegankelijk.

Pinnen

Op het terrein kunt u pinnen bij zowel de entree als bij de verkooppunten van de consumptiemunten.

Lockers

In de tent zijn lockers te vinden. Deze zijn te huur voor €5,- per locker met daarbij een borg van €5,- die u terug krijgt bij het inleveren van de sleutel. Afhankelijke van de grote van de jas en/of tas kunnen er meerdere jassen in de lockers. De voorwaarden voor het huren van lockers vind u hier.

EHBO

Op het terrein is een EHBO-post aanwezig, deze bevind zich in de grote tent vooraan de Bar. Met een spandoek is de EHBO-post duidelijk aangegeven.

Beeldmerk_Pinnen_ja_graag_2_regels_370x255mm_0

Kids Corner

Jeugdvermaak

Ook aan onze jeugdige bezoekers is gedacht, de afgelopen jaren heeft u het jeugdvermaak al flink mogen zien groeien. Dit jaar breiden we dat nog een stapje verder uit met de volgende attracties:


Sweeper

Deze attractie voor jong en oud haalt in iedereen de strijd naar boven om niet van het kussen geslagen te worden. Met gezellige muziek brengt deze attractie ontzettend veel sfeer.

Stormbaan

Voor de echte fanatiekelingen is er een huize tractor stormbaan. Door de tractor met aanhanger moet je zo snel mogelijk over, lang en onder de hindernissen door zien te komen om het te winnen van je tegenstander.

Complete kinderhoek

 Voor de allerkleinste, complete kinderhoek voor de kleinere kinderen. Mega bouwblokken, softplay figuren, babykussen enz. 

Zoals u ziet zullen ook uw kinderen zich zeker vermaken bij Pulling gastel, al zijn deze attracties zeker niet alleen bedoeld voor de kinderen. Uiteraard is hier toezicht en kunnen papa en mama onbezorgd genieten van de Pulling. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang tot Pulling Gastel.

Jeugdvermaak2

Pulling Party

Inmiddels in de weide omtrek een begrip, DE Pullingparty van PullingGastel. Al heel wat band’s, artiesten en DJ’s hebben er hun kwaliteiten laten horen en zien. Van bekend tot onbekend, stuk voor stuk echte sfeermakers. Ook deze editie zal er weer een hoge mega festivaltent boven het festivalterrein uitsteken, dit alles om het spektakel en show gehalte nog meer tot zijn recht te laten komen. Ook voor editie 2019 staat er weer een mooi avondprogramma klaar.

Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van LIJN 7. DJ Mark zal op de Pulling party Lijn7 ondersteunen.

Food & Drinks

Tap

Drinken

Bij Pulling Gastel is een breed assortiment aan eten & drinken te verkrijgen. Pulling Gastel schenkt Heineken, het wereldberoemde heerlijke verfrissende bier. Naast Heineken is ook Radler en Rose bier te verkrijgen. Verder kan natuurlijk wijn niet ontbreken en is er een breed assortiment aan frissen en sappen te vinden. Voor kinderen hebben we Fristi en Appelsap koud staan. De drankverkooppunten zijn verspreid over het gehele terrein, aan 2 kanten van de pullingbanen en aan 2 kanten in de tent. Het nuttigen van alcohol onder 18 jaar is ten strengste verboden en word niet getolereerd. De verkooppunten van drank sluiten om 0.45uur.

Eten

Eten kan zeker niet ontbreken, ook daarvan is een breed assortiment te verkrijgen op het terrein. Frites, snacks, loempia’s, broodjes hamburger, belegde broodjes, smooties, en nog veel meer. Mocht allergieën hebben, geef dit aan bij de verkoop punten, er wordt dan gekeken naar een passende oplossing. De verkooppunten van eten zijn op 2 locaties op het terrein. Aan de zijde van de ingang vind u het volledige brede assortiment, aan de andere zijde van de pulling baan een eenvoudiger assortiment.

DSC_0284

Parkeren & toegankelijkheid

Parkeren

Op Pulling Gastel kunt u met uw auto parkeren. Letop, het parkeer terrein is onverhard en er is een kans dat uw auto hierdoor vuil wordt. Klik hier voor route informatie naar de parkeer locatie van Pulling Gastel.

Toegankelijkheid

Als organisatie willen wij dat iedereen toegang heeft tot ons evenement. Zo ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Het evenementen terrein is niet verhard, wel willen we als Pulling Gastel u graag verwelkomen en hiervoor de nodige voorzieningen treffen. Bent u mindervalide en heeft u plannen ons evenement te bezoeken, dan verzoeken we u even contact op te nemen met Lars Klijs (email: lars@pullinggastel.nl telefoon: +31 6 10092964) zodat wij uw bezoek aan Pulling Gastel zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

mindervaliden-wit