BEZOEKER

BEZOEKER

Entree

Letop de informatie op deze pagina heeft betrekking op de editie van 5 mei 2018.

Bij Pulling Gastel is de entreeprijs €15,-. Ook worden entreebewijzen in de voorverkoop verkocht tot en met de dag voor het evenement bij Gastelse Roos (Kerkstraat 31, Oud Gastel) en het Veerhuis (Veerkensweg 22, Oud Gastel). Letop de voorverkoop start op 5 april 2018. U kunt de entree bewijzen alleen contant afrekenen bij de voorverkoop adressen. Graag willen we als organisatie u graag op het huis reglement wijzen, deze vindt u hier.

Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang tot Pulling Gastel. Ook het jeugdvermaak is volledig gratis toegankelijk. Voor meer informatie over jeugdvermaak klik hier.

Pulling Gastel is open vanaf 14:00 uur tot 01:00 uur.

Toiletten

De toiletten zijn gratis toegankelijk.

Pinnen

Op het terrein kunt u pinnen bij zowel de entree als bij de verkooppunten van de consumptiemunten.

Lockers

In de tent zijn lockers te vinden. Deze zijn te huur voor €5,- per locker met daarbij een borg van €5,- die u terug krijgt bij het inleveren van de sleutel. Afhankelijke van de grote van de jas en/of tas kunnen er meerdere jassen in de lockers. De voorwaarden voor het huren van lockers vind u hier.

EHBO

Op het terrein is een EHBO-post aanwezig, deze bevind zich in de grote tent vooraan de Bar. Met een spandoek is de EHBO-post duidelijk aangegeven. Dit zijn gecertificeerde EHBO-ers van de EHBO vereniging Oud Gastel

Beeldmerk_Pinnen_ja_graag_2_regels_370x255mm_0

Kids Corner

Jeugdvermaak

Ook aan onze jeugdige bezoekers is gedacht, de afgelopen jaren heeft u het jeugdvermaak al flink mogen zien groeien. Dit jaar breiden we dat nog een stapje verder uit met de volgende attracties:


Sweeper

Deze attractie voor jong en oud haalt in iedereen de strijd naar boven om niet van het kussen geslagen te worden. Met gezellige muziek brengt deze attractie ontzettend veel sfeer.

Dash & Grab

Een nieuwe attractie waarbij je moet zorgen dat je zoveel mogelijk ballen te pakken krijgt, aangezien je constant terug getrokken word door middel van een elastiek aan je lichaam valt dit zeker niet mee! 


Complete kinderhoek

 Voor de allerkleinste, complete kinderhoek voor de kleinere kinderen. Mega bouwblokken, softplay figuren, babykussen enz. 


Zoals u ziet zullen ook uw kinderen zich zeker vermaken bij Pulling gastel, al zijn deze attracties zeker niet alleen bedoeld voor de kinderen. Uiteraard is hier toezicht en kunnen papa en mama onbezorgd genieten van de Pulling. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang tot Pulling Gastel.

Jeugdvermaak2

Pulling Party

Inmiddels in de weide omtrek een begrip, de Pullingparty van Pulling Gastel. Al heel wat band’s, artiesten en DJ’s hebben er hun kwaliteiten laten horen en zien. Van bekend tot onbekend, stuk voor stuk echte sfeermakers. Ook deze editie zal er weer een hoge mega festivaltent boven het festivalterrein uitsteken, dit alles om het spektakel en show gehalte nog meer tot zijn recht te laten komen. Voor editie 2018 staat er weer een mooi avondprogramma klaar. De band die op 5 mei heel de tent op zijn kop gaat zetten is Baby Blue! DJ Mark zal deze avond alles aan elkaar draaien.

Food & Drinks

Tap

Drinken

Bij Pulling Gastel is een breed assortiment aan eten & drinken te verkrijgen. Uit de tap komt bij Pulling Gastel Heineken, het wereldberoemde heerlijke verfrissende bier. Naast Heineken is ook Radler en Rose bier te verkrijgen. Verder kan natuurlijk wijn niet ontbreken en is er een breed assortiment aan frissen en sappen te vinden. Voor kinderen hebben we Fristi en Chocomel koud staan. De drankverkooppunten zijn verspreid over het gehele  terrein, aan 2 kanten van de pulling banen en aan 2 kanten in de tent. Uiteraard is het nuttigen van alcohol onder de 18 ten strengste verboden en word niet getolereerd.  De verkooppunten van drank sluiten om 0.45 uur.

Eten

Eten kan zeker niet ontbreken, ook daarvan is een breed assortiment te verkrijgen op het terrein. Frites, snacks, loempia’s, broodjes hamburger, belegde broodjes, smooties, en nog veel meer. Mocht allergieën hebben, geef dit aan bij de verkoop punten, er wordt dan gekeken naar een passende oplossing. De verkooppunten van eten zijn op 2 locaties op het terrein. Aan de zijde van de ingang vind u het volledige brede assortiment, aan de andere zijde van de pulling baan een eenvoudiger assortiment.

DSC_0284

Consumptiemunten

Op het gehele evenementen terrein is alleen met consumptiemunten te betalen voor zowel eten als drinken. Deze munten zijn te koop op diversen locaties op het terrein. Deze locaties zijn duidelijk aangegeven door middel van borden. De gekochte munten zijn alleen deze editie geldig niet inwisselbaar tegen contanten.

Parkeren & toegankelijkheid

Parkeren

Op Pulling Gastel kunt u met uw auto parkeren. Letop, het parkeer terrein is onverhard en er is een kans dat uw auto hierdoor vuil wordt. Klik hier voor route informatie naar de parkeer locatie van Pulling Gastel.

Toegankelijkheid

Als organisatie willen wij dat iedereen toegang heeft tot ons evenement. Zo ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Het evenementen terrein is niet verhard, wel willen we als Pulling Gastel u graag verwelkomen en hiervoor de nodige voorzieningen treffen. Bent u mindervalide en heeft u plannen ons evenement te bezoeken, dan verzoeken we u even contact op te nemen met Lars Klijs (email: lars@pullinggastel.nl telefoon: +31 6 10092964) zodat wij uw bezoek aan Pulling Gastel zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

mindervaliden-wit