NEWS

Start lijsten standaard klassen zijn bekend

13-03-2018

Voordat je het weet is het 5 mei! Om deze reden werd er de afgelopen weken fanatiek aangemeld om mee te mogen rijden in 1 van de 4 standaardklassen die we op Pulling Gastel verrijden. En zoals gedacht was de animo groot!

Om zoveel mogelijk deelnemers te kunnen plaatsen, hebben we verschillende hoeveelheden aan rijders in de verschillende klassen aangehouden. Zo waren bijvoorbeeld in de 9 ton standaard 14 plekken te verdelen en waren bijna 25 tractoren aangemeld via de NTTO en deze site.

Zoals al aangegeven hebben we als eerste criteria gekeken of een rijder al vaker actief was op een eerdere editie van Pulling Gastel. Daarnaast heeft ook de regio een lichte voorkeur gekregen. De resterende plekken (of het teveel aan regiorijders) zijn doormiddel van een loting ingevuld.

Alle lijsten zijn compleet, behalve die van de 11 ton landbouw. Hier komt nog een kleine aanvulling op, waarna we de definitieve lijsten online zetten. Deze startlijsten zijn te vinden op www.ntto.nl, ga naar Oud Gastel -> Deelnemers -> Farmstock.

Natuurlijk zijn we erg blij met de grote hoeveelheid rijders die graag op Pulling Gastel willen rijden. Aan de andere kant zorgt dit ook voor teleurgestelde fanatieke rijders, waarvoor we dit jaar helaas geen plaats hebben. Toch hopen we dat iedereen begrijpt dat we onze uiterste best gedaan hebben en we jullie allemaal als rijder of bezoeker treffen op 5 mei aanstaande. Alle aangemelde rijders, in- of uitgeloot) hebben inmiddels bericht ontvangen van ons.