NEWS

NTTO

Tijdens ons jubileumjaar 2018 zal Pulling Gastel voor de allereerste keer gaan samenwerken met de NTTO om onze wedstrijd te rijden. In alle voorgaande jaren werden de Hypropullers en de VTN uitgenodigd om de strijd aan te gaan. Met de afgelopen jaren in het achterhoofd en de wil om een betere, kwalitatief hoogstaande en meer spectaculaire wedstrijd neer te zetten , hebben we met de NTTO definitief de keuze gemaakt om deze ambities waar te maken.

Het assortiment aan klassen zoals NTTO dat aanbied , geeft Pulling Gastel de komende jaren meer dan voldoende armslag om te groeien in het wedstrijd gedeelte. Dit hoeft niet perse te betekenen dat alle regionaal bekende deelnemers verdwijnen, integendeel. We zijn van plan om een goed gevarieerde wedstrijd te verrijden met daarin de Farmstock ( standaard, sport- en supersportklassen) en natuurlijk is Pulling Gastel niet compleet zonder trucks. Dus ook deze klasse staat hoog op het verlanglijstje. Verder zullen we proberen uit te breiden met een tweetal klassen uit de National competitie. In al deze klassen zullen ook regionaal bekende deelnemers aan de start verschijnen.

Een en ander is nog onder voorbehoud, maar zoals jullie lezen staan we niet stil. We gaan proberen ons in deze zuidwest regio van Brabant te onderscheiden van de vele pulling evenementen die er al zijn. Zodra de planning en klassen bekend zijn, brengen we dit op de site naar buiten. Ook zullen we dan de meest nieuwe klassen die er te zien zijn nader toe lichten op deze pagina’s.