Skip to content

NEWS

Pulling Gastel keert terug!

15-02-2022

Na een lange periode waarin gezondheid, regelgeving en aanverwante zaken het nieuws bepaald hebben, zijn we erg blij te melden dat op 7 mei Pulling Gastel in 2022 weer terugkeert op de jaarlijkse kalenders van truck- en tractorpulling evenementen! Het tijdstip waarin onze wedstrijd plaatsvind gaf de organisatie de afgelopen 2 jaren geen kans om een passende vergunning aan te kunnen vragen. Laat staan een wedstrijd of feestavond neer te zetten, op een manier die ons “waardig” leek.

We zijn een regionaal hoogstaand evenement wat jullie als bezoeker keihard nodig heeft om te kunnen draaien, maar vooral om voldoening uit het organiseren te halen! Met andere woorden, zonder jullie zijn we niets. We hebben nu het gevoel dat de maatregelen ons wel de kans geven om al onze opgespaarde energie uit te geven aan een spetterende editie van Pulling Gastel 2022!

Hoewel het kort dag is om een dergelijk evenement op poten te zetten (normaal zijn we bijna een jaar rond bezig), gaan we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk te doen wat jullie van ons gewend zijn. We hopen binnenkort de klassen bekend te maken die vanuit de NTTO richting West- Brabant komen. We hebben namelijk nog wat “unfinished business”. En ook de feestavond zal als een verlossing voelen voor velen! Want wat willen we weer graag met jullie een glaasje fris of een pilsje drinken onder het genot van bekende mensen en een gezellige band. Wie er allemaal komen om mee te buurten weten we (nog) niet en ook de band is wel bekend maar nog niet bevestigd, dus dat horen jullie binnenkort. Ga er in ieder geval maar vanuit dat de gezelligheid van weleer ook terug zal keren!

Wel kunnen we melden dat er qua kaartverkoop het een en ander gaat veranderen, want we zullen richting een digitale voorverkoop gaan. Vanwege aangepaste regelgeving zal heel binnenkort bekend worden hoe dit gaat verlopen, maar op deze site en de sociale media zal het een en ander uit de doeken worden gedaan. Nog even geduld maar meer nieuws volgt snel!

Organisatie Pulling Gastel

IMG_7950
DSC_0080
IMG_8149
20190130 Voorbereidingen op volle toeren