Skip to content

BEZOEKER

BEZOEKER

Entree

Voorverkoop (online)

 €17,50 voor bezoekers van 18 jaar en ouder

 €12,50 voor bezoekers van 13 jaar t/m 17 jaar

Aan de deur

 €22,50 voor bezoekers van 18 jaar en ouder

 €15,- voor bezoekers van 13 jaar t/m 17 jaar

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot Pulling Gastel. Het jeugdvermaak is volledig gratis toegankelijk. Voor meer informatie over jeugdvermaak klik hier.

Bij de online verkoop van de tickets worden administratie kosten van €1,- per ticket gerekend. De ticket voorverkoop start 1 maart 2024 en de voorverkoop sluit op 4 mei 12:00u. Bestel hier de tickets.

Legitimatie is verplicht ook voor bezoekers onder de 18 jaar. Graag willen we als organisatie u op het huisreglement wijzen, deze vindt u hier.

Openingstijden

Pulling Gastel is open vanaf 14:00 uur tot 01:00 uur*. Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur. Aanvang van de Pulling Party is 21:00 uur.

Toiletten

De toiletten zijn gratis toegankelijk.

Pinnen

Op het terrein kunt u pinnen bij de verkooppunten van de consumptiemunten.

Lockers

In de tent zijn lockers te vinden. Deze zijn te huur voor €5,- per locker met daarbij een borg van €5,- die u terug krijgt bij het inleveren van de sleutel. Afhankelijk van de grote van de jas en/of tas kunnen er meerdere jassen in de lockers.

EHBO

Op het terrein is een EHBO-post aanwezig, deze bevind zich in de grote tent vooraan de bar. Met een spandoek is de EHBO-post duidelijk aangegeven.

Bezoeker

Kids Corner

Bezoeker

Ook aan onze jeugdige bezoekers is gedacht, de afgelopen jaren heeft u het jeugdvermaak al flink mogen zien groeien. Dit jaar breiden we dat nog een stapje verder uit met de volgende attracties:

Sweeper

Deze attractie voor jong en oud haalt in iedereen de strijd naar boven om niet van het kussen geslagen te worden. Met gezellige muziek brengt deze attractie ontzettend veel sfeer.

Stormbaan

Voor de echte fanatiekelingen is er een heuze tractor stormbaan. De strombaan bestaat uit een tractor met aanhanger waar je zo snel mogelijk over, langs en onderdoor moet zien te komen om zo van je tegenstander te winnen.

Complete kinderhoek

Voor de allerkleinste is er een complete kinderhoek aanwezig met onder andere mega bouwblokken, softplay figuren, babykussen enz. 

Zoals u ziet, zullen ook uw kinderen zich zeker vermaken bij Pulling gastel. De attracties zijn zeker niet alleen bedoeld voor kinderen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot Pulling Gastel.

Kinderdisco

Verder is er in de grote tent van 17:00 tot 18:00 uur een heuse kinder disco. Waar de kinderen helemaal uit hun bol kunnen gaan.

Bezoeker

Pulling Party

Inmiddels in de weide omtrek een begrip, DE Pullingparty van PullingGastel. Al heel wat band’s, artiesten en DJ’s hebben er hun kwaliteiten laten horen en zien. Van bekend tot onbekend, stuk voor stuk echte sfeermakers. Ook deze editie zal er weer een festivaltent boven het festivalterrein uitsteken, dit alles om het spektakel en show gehalte nog meer tot zijn recht te laten komen. Voor editie 2024 staat er weer een mooi avondprogramma klaar.

Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door CO2 JETS, stortregens van confetti, vuurkanonnen en ledschermen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een UITZINNIG KOOKPUNT🔥!

Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: DIE. ZAAL. MOET. PLAT.

De avond zal aan elkaar gedraaid worden door DJ Willem de Wijs. Met deze DJ weet je een ding zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder feesttent vakkundig verbouwd.

Food & Drinks

Bezoeker

Drinken

Bij Pulling Gastel is er een breed assortiment aan eten & drinken te verkrijgen. Pulling Gastel schenkt Jupiler pilsener. Naast Jupiler is ook Radler en Rose bier te verkrijgen. Verder kan natuurlijk wijn niet ontbreken en is er een breed assortiment aan frisdranken en sappen te vinden. Voor kinderen staat onder andere Fristi en Appelsap koud. De drankverkooppunten zijn verspreid over het gehele terrein, aan 2 kanten van de pullingbanen en aan 2 kanten in de festivaltent. Het nuttigen van alcohol onder 18 jaar is ten strengste verboden en word niet getolereerd! De verkooppunten van drank sluiten om 0.45uur.

Eten

Eten kan zeker niet ontbreken, ook daarvan is een breed assortiment te verkrijgen op het terrein. Frites, snacks, loempia’s, broodjes hamburger, belegde broodjes, pizza en nog veel meer. Heeft u
allergieën en/of bent u vegetariër, geef dit aan bij de verkooppunten, er wordt dan gekeken naar een passende oplossing.  De verkooppunten van eten zijn op 2 locaties op het terrein. Aan de zijde van de ingang vindt u het volledige brede assortiment, aan de andere zijde van de pulling baan een eenvoudiger assortiment.

Bezoeker

Parkeren & toegankelijkheid

Parkeren

Op Pulling Gastel kunt u met uw auto parkeren. Let op, het parkeerterrein is onverhard en er is een kans dat uw auto hierdoor vuil wordt. Klik hier voor route informatie naar de parkeerlocatie van Pulling Gastel.

Toegankelijkheid

Als organisatie willen wij dat iedereen toegang heeft tot ons evenement. Zo ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Het evenemententerrein is niet verhard, wel willen we als Pulling Gastel u graag verwelkomen en hiervoor de nodige voorzieningen treffen. Bent u mindervalide en heeft u plannen ons evenement te bezoeken, dan verzoeken we u even contact op te nemen met Lars Klijs (email: lars@pullinggastel.nl telefoon: +31 6 10092964) zodat wij u bezoek aan Pulling Gastel zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Bezoeker

Dodenherdenking 4 mei

 

Pulling Gastel vindt altijd plaats in het eerste volle weekend van mei. Om niet van dit vaste weekend af te wijken komt het eens in de zoveel jaren voor dat Pulling Gastel op 4 mei plaats vindt. Zo ook de editie van 2024. Uit respect zal de wedstrijd om 20:00 uur voor 2 minuten worden stilgelegd vanwege de dodenherdenking. De horecapunten zullen uiteraard ook tijdelijk gesloten zijn. Wij vragen hiervoor om uw begrip.