Skip to content

PARTNERS

PARTNERS

Pulling Gastel is sinds 2008 binnen West-Brabant een toonaangevend evenement op het gebied van truck- en tractorpulling. Ieder jaar groeit Pulling Gastel als evenement en ook qua bezoekersaantallen. Pulling Gastel heeft al vanaf het eerste uur partners gehad die het evenement een warm hart toedragen. Een evenement als Pulling Gastel kan ook niet bestaan zonder de ondersteuning van ondernemers. Dit gebeurt al jaren op vele manieren. Van afzetlint tot sleeptractor, maar ook financieel. Dit heeft ertoe geleid dat Pulling Gastel is uitgegroeid tot het evenement dat het nu is.

Elk jaar probeert Pulling Gastel voor meer spektakel te zorgen. Met het investeren in de aanleg van twee wedstrijdbanen van kleigrond is eind 2017 verder geïnvesteerd in de toekomst. De aanleg zorgt er voor dat er meer spectaculaire klassementen verreden kunnen worden om het evenement nog aantrekkelijker te maken voor een groot publiek.

Wat biedt Pulling Gastel u

Door de verscheidenheid aan klassen die verreden worden trekt Pulling Gastel een breed publiek. Dit geeft veel verschillende ondernemers de mogelijkheid om onder de aandacht te komen bij nieuwe en bestaande klanten en relaties. Pulling Gastel zorgt voor veel zichtbaarheid van uw onderneming tijdens het evenement, bijvoorbeeld door advertenties op meerdere grote LED schermen op en naast de baan, maar ook een reclamestand op het bezoekersterrein is mogelijk.  Meer informatie over de mogelijkheden vind u hier (brochure komt binnenkort online).

Als u partner wordt van Pulling Gastel krijgt u gratis toegang tot het evenement en toegang tot de exclusieve Pulling Lounge. De (verhoogde) ontmoetingsplaats voor medeondernemers en klanten en misschien wel de beste plaats om de wedstrijd te zien.

Pulling Gastel is hét evenement waar u gezien wilt worden!

Een speciale plek voor u

Bent u op zoek naar meer exclusiviteit en een speciaal voor u gereserveerde ruimte waar u al uw klanten kunt uitnodigen? Ook dat kan Pulling Gastel u bieden. Door de ruime opzet van het terrein kunnen wij u in goed overleg de mogelijkheid bieden om uw eigen lounge of ontmoetingsplaats op te zetten. Op deze manier ontstaat er een win-win situatie. Pulling Gastel heeft u als partner en u heeft een locatie om uw klanten uit nodigen op een mooi evenement met veel spektakel.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen via paul@pullinggastel.nl.